Klassiska rätter med smakrikt kött och italienska delikatesser.
Italiensk Köttmeny

FÖRRÄTTER & SMÅRÄTTER
- Caprese – Tomat- och mozzarellasallad med färsk basilika och olivolja
- Alternativ: Caprese di Burrata – Färska tomater med krämig burrata och basilika
- Focaccia – Hemlagat italienskt bröd med olivolja
- Grillade grönsaker – Aubergine och zucchini med små söta chilifrukter
- Örtmarinerade kronärtskockor
- Marinerade champinjoner – I kallpressad rapsolja och rosmarin
CHARK & KÖTT
- Bresaola med melon – Lufttorkat nötkött serverat med söt melon
- Lågtempererad oxfilé – Tunna skivor med rostad sparris och kallrörd bearnaisesås
EFTERÄTT
- Tiramisù – Klassisk italiensk dessert med mascarpone, kaffe och kakao
En smakresa från Medelhavet
Italiensk Buffé

Förrätter & Sallader
- Marinerade champinjoner i kallpressad rapsolja och rosmarin
- Caprese – tomat- och mozzarellasallad med färsk basilika och olivolja
- Marinerade italienska oliver med inlagd vitlök
- Pastasallad med hemlagad grön pesto, balsamicomarinerade smålökar och ruccola
Bröd
- Focaccia med semitorkade körsbärstomater och rosmarin
Laxrätter
- Varmrökt lax toppad med citron och örtsallad
- Kallrökt lax med skånsk senapscrème
Smårätter
- Vitlöksmarinerade soltorkade tomater
- Fyra italienska ostar
Dessert
- Klassisk tiramisù